Follow by Email

Wednesday, February 9, 2011

Ayam Silkie Jantan Untuk Dijual..


Afiez ada stock empat ekor ayam silkie jantan untuk dijual. Harga runtuh sekor rm50.. ade warna perang dua ekor, dan masing-masing warna hitam dan putih seekor.. Kalau nak sms afiez dekat no nie 0194255338 .. Mai amik dekat bukit mertajam sendiri erk..huhu

Tuesday, February 1, 2011

My Cochin... Cochinku & Cochinki... Haha..

Salam untuk semua..hari ini afiez nak share picture ayam cochin yang baru afiez beli... Saje pelihara untuk tambah ke "RaRe" an ayam yang afiez ada..hehe.. Rasenye yang ini Mini Cochin.. Sekarang dah berkokok.. dengar dari cakap tuan katenyer bulan depan start bertelur la..

My Third Batch Polish & For Sale..!!!



Yang nie the latest punya polish..sekarang baru umur seminggu lebih..ade 5 ekor.. Ingat nak buat stock 3 ekor dan nak jual sepasang kat siapa-siapa yang berminat.. Sekor RM 80,amik sepasang afiez kasi RM 150 aje...tp kena mai amik kt umah le..Bukit Mertajam,Pulau Pinang.

My Second Batch Polish..


Permintaan untuk polish tinggi tapi tiada stock..jadi afiez ambil kesempatan untuk menambah lagi polish yang ada.. Kalau tengok..rase macam stock baru nie dua-dua betina..Kalau betul Alhamdulillah..

My First Pair Polish..



Afiez nak share dengan semua gambar ayam polish afiez yang pertama.. Yang ni maybe nak simpan wat induk..dah mula sayang..Hehe